eur:
393.35
usd:
367.52
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Presser Gábor: Az Álomarcú lányt nem lehet nem eljátszani

A zenéé és nem a show-é lesz a főszerep - ígéri Presser Gábor a 2013. február 15-én a Papp László Budapest Sportarénában látható és hallható LGT koncerttel kapcsolatban. A produkcióra jegyek már kaphatók.

A zenekar egy régiség. Nagykoncertet még nem adtunk fedett helyen, kivéve a Nyugati pályaudvart, de az nem számít hagyományos koncerthelyszínnek - mondta az InfoRádiónak Presser Gábor annak kapcsán, hogy az LGT jövő februárban a Papp László Sportarénában lép fel.

Maratoni koncert lesz, még az eddigi, háromórás nagykoncerteknél is hosszabbra számítson a közönség - ígérte a zenész, aki szerint nagyon sok olyan daluk van, amit még soha nem adtak elő élőben, vagy legalábbis nagyon régen. Iszonyú régi ez a zenekar, van mit pótolnunk - tette hozzá az utoljára öt évvel ezelőtt színpadra lépett Locomotiv GT frontembere.

Sok vitára számít Presser Gábor a próbákon, hogy mely dalok szerepeljenek a repertoáron, de az biztos, hogy az Álomarcú lányt "nem lehet nem eljátszani".

Szeretnénk döngetni egy jót, de visszafogottabb része is lesz a koncertnek, ahol nem a show-é és a látványé, hanem a zenéé lesz a főszerep - fűzte hozzá.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×