eur:
390.67
usd:
366.13
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Távozott a Hungarofest Nonprofit Kft. vezetője

Közös megegyezéssel távozott a Hungarofest Nonprofit Kft. éléről Rubovszky Rita, a cég eddigi ügyvezető igazgatója. Az egyebek mellett a központi nemzeti ünnepek kivitelezését ellátó cég szakmai vezetését mától Kálomista Imre látja el - jelentette be közleményében a Kormányzati Kommunikációs Államtitkárság

A közlemény szerint Rubovszky Rita munkájára - akinek eddigi szakmai tevékenységét, különös tekintettel a Pécs Európa Kulturális Fővárosa projekt sikeréért tett erőfeszítéseire, elismeri a Hungarofest felett tulajdonosi jogokat gyakorló MFB - a jövőben más területen számítanak.

A vezetőcserét a jövő év első felében esedékes magyar uniós elnökséggel összefüggő, illetve az új háttérintézmény-struktúra kialakításával létrejött speciális feladatokkal indokolták.

Kálomista Imre kommunikációs és gazdasági szakember, tolmács, fordító. Iskoláit Ausztriában és az Egyesült Államokban végezte. Angol, német és francia nyelven beszél.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×