eur:
387.74
usd:
357.54
bux:
68371.99
2024. május 17. péntek Paszkál

Barbra Streisand kilencedszer vezeti az amerikai toplistát

Barbra Streisand Love Is the Answer (A szerelem a válasz) című új albuma 180 ezer példányban kelt el az október negyedikével végződő héten, amivel a művésznő kilencedszer került az amerikai pop toplista első helyére.

Streisand az első előadóművész, aki öt évtizeden keresztül a toplisták élén állt, és ő a legtöbbször élre került női énekesnő is.

"Azt gondolná az ember, hogy öregnek érzed magad attól a hírtől, hogy öt egymást követő évtizedben a toplista élére kerülsz, valójában én inkább fiatalnak érzem magam" - tudatta közleményében Streisand.


Hatvanhét évével ő a második legidősebb élő művész, aki a toplistát vezeti. Bob Dylan tartotta eddig a rekordot, aki 11 hónappal idősebb az énekesnőnél.

Streisand legutóbb 1997-ben vezette a toplistát, amikor Higher Ground című albuma 207 ezer példányban kelt el.

Streisand a múlt hónapban egy ingyenes koncerten "harangozta be" az új albumot a Village Vanguardban, egy kis New York-i jazzklubban, ahol 1962-ben játszott legutóbb. A hallgatóság között volt Bill Clinton volt amerikai elnök és felesége, Hillary Clinton jelenlegi amerikai külügyminiszter.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet
Lélektan

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 09:56
×
×
×
×