eur:
393.72
usd:
364.73
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Harmadszor is Budapest Fringe Fesztivál!

Az eddigi legtöbb résztvevővel és programmal zajlik a 3. Fringe Fesztivál Budapesten, március 28-a és 30-a között, a Tavaszi Fesztivál keretében - mondta az InfoRádiónak Zimányi Zsófia, a rendezvény igazgatója.

Minden eddiginél több, 551 jelentkezés érkezett az idei Budapest Fringe Fesztiválra, amelyek közül 318-at tudtak elfogadni a szervezők - mondta az InfoRádiónak a Budapesti Tavaszi Fesztivál igazgatója.

Zimányi Zsófia hozzátette: az idei Fringe-en 196 zenei, 35 tánc, 50 színházi, 13 gyerekprogram és 24 performance lesz.

Most valamivel kevesebb színházi előadás lesz: a szervezők idén először megszabták, hogy mennyi lehet a maximális játékidő, néhány társulatnak pedig nyilván nem volt olyan produkciója, amely belefért volna ebbe a keretbe - magyarázta a Budapesti Tavaszi Fesztivál igazgatója.

A Fringe összesen 16 helyszínen, március 28-tól 30-ig zajlik a Millenáris Parkban, a Széna téri bevásárlóközpont egyik éttermében, valamint a Marczibányi téri Szabadidőközpontban - tette hozzá Zimányi Zsófia.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×