eur:
392.67
usd:
367.53
bux:
66315.62
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Az új rock'n'roll hős Madonna legjobb dalai - nézze meg Ön is!

Keddre virradóra a New York-i Waldorf Astoria Hotelben 23. alkalommal iktatták be a Rock and Roll halhatatlanjait. Az ítészek Leonard Cohen, a Dave Clark Five együttes, John Mellencamp, a Ventures és Little Walter mellett a pályafutása 26. évében járó Madonnát érte a megtiszteltetés.

Magyar idő szerint kedd hajnalban a rock and roll halhatatlanjai közé választották Madonnát. A Londonban élő amerikai énekesnőt napjaink egyik legnagyobb férfi énekes csillaga, Justin Timberlake köszöntötte a ceremónián.

Nem véletlenül, hiszen az énekes volt egyben a legújabb Madonna-album, a Hard Candy producere is. "Az emberek mindig azt kérdezgetik, hogy valóban annyira főnökösködő-e, mint ahogy beszélik. A francba is, igen. Londonban vettük fel a lemezét, és én egyik nap nem éreztem jól magam. Azt kérdezte: 'Kell egy vitamin-löket?'Benyúlt a táskájába, kivett egy kisebb tasakot, tele vitaminos injekciókkal és rámszólt: 'Told le!'. Nem volt más választásom, letoltam a nadrágom, ő pedig megszúrta a hátsóm. Életem egyik legjobb napja volt" - emlékezett vissza méltató beszédében Justin Timberlake.

"Madonna mindig is ezt jelenti majd a számunkra. Egy szúrás a hátsónkba, amikor igazán szükségünk van rá. A csúcson van és biztos vagyok benne, hogy élvezi. Még soha senkit nem iktattak be a hírességek csarnokába, aki ilyen jól nézett volna ki" - tette hozzá napjaink talán legnagyobb férfisztárja.

"Voltak jó páran, akik szerettek volna olyanok lenni, mint ő. Még az sincs kizárva, hogy némelyikükkel randiztam is. Madonna csókolózott valakivel, akivel talán én is...természetesen mindenki tisztában van vele, hogy Sean Pennről beszélek" - használta ki az alkalmat volt barátnője, Britney Spears cikizésére Justin Timberlake.

Az amerikai Rolling Stone magazin az esemény kapcsán megszavaztatta olvasóit minden idők 25 legjobb Madonna-daláról. Íme a teljes lista, az első tíz helyezett videókkal a könnyebb emlékezés végett...

1. "Like a Prayer"

2. "Ray of Light"


3. "Into the Groove"


4. "Vogue"


5. "Live to Tell"


6. "Frozen"


7. "Papa Don't Preach"


8. "Don't Tell Me"


9. "Borderline"


10. "Secret"


Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. Ami a mai tőzsdei kilátásokat illeti, az előzetes adatok alapján leginkább az optimizmus jellemezheti majd a délelőtti kereskedést, emelkedés jöhet a kontinens vezető tőzsdéin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 09:37
×
×
×
×