eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Mindes este lesifotósok veszik üldözőbe az ifjú sztárt

Menekülni a lesifotósok elől és ügyeskedni, hogy a forgatások szünetében a házi feladatok is elkészüljenek - a gyermeksztárság árnyoldalai. A Harry Potter filmek főszereplői a legújabb bemutató után bevallották: nem csak móka és kacagás az életük.

A Harry Pottert alakító Daniel Radcliff és társai életének egy évtizeden át része a forgatás. Az első filmet ugyanis 2001-ben forgatták, a széria hetedik, egyben utolsó része pedig az eddigi tervek szerint 2010-ben kerül a mozikba.

A Harry Potter és a Főnix rendje című film bemutatója kapcsán a színész elmondta: a legjobban az fáj neki, hogy életében sokkal kevesebb a spontaneitás, mint más, hasonló korú fiatalok életében.

A 17 éves fiú ugyanakkor rajong a színészkedésért és a filmezésért egyaránt.

Radcliff, akinek saját vagyona 20 millió fontra, azaz 7,4 milliárd forintra becsülhető, újabban a színházi munkával is ismerkedik, nemrég ugyanis szerepet kapott Peter Shaffer: Equus című darabjában, amelyben egy lelkileg sérült fiút alakít.

Bár a darabot már többször játszották, mind a mai napig, ha kilép a színház ajtaján az előadás után, lesifotósokkal találkozik.

Már az is eszébe jutott, hogy minden áldott nap ugyanazt a ruhát fogja felvenni, hogy ugyanúgy nézzen ki. Így a fotósok majd nem tudnak különbséget tenni az egyes képek között, és talán felhagynak a folyamatos üldözésével.

Emma Watson, aki a varázslóiskola eminens diákját, Hermione Grangert alakítja a filmben elmondta: számára nagyon nehéz összehangolni az iskolai teendőket, valamint azokat a feladatokat, amelyek a filmezéssel járnak.

Ez utóbbi munka ugyanis a forgatással nem ér véget, ha a film elkészült számtalan interjún, sajtótájékoztatón és más nyilvános szereplésen kell részt vennie.

A hölgy elárulta, hogy továbbra is szerepet vállal a Harry Potter filmekben, ugyanakkor szeretne főiskolára menni.

Címlapról ajánljuk
A Toyota és a BMW után Amerikában is a hidrogénhajtással kísérleteznek

A Toyota és a BMW után Amerikában is a hidrogénhajtással kísérleteznek

Az Astron Aerospace által kifejlesztett motornak nincs szüksége kenőanyagra, hanem hidrogént fecskendeznek a belsejébe, így pedig nem termel semmilyen káros anyagot – mondta az InfoRádióban a Magyar Hidrogéntechnológiai Szövetség kommunikációs és vállalati kapcsolatok vezetője. Lakatos Róbert szerint ugyanakkor a tömeggyártása jelenleg még igen költséges, mert nagyon sokba kerülnek az előállításához szükséges fémek.

Hóviharok szeptemberben: itt vannak a legvadabb videók

Boris meglehetősen télies havazást dobott az Alpok keleti területein már pénteken, ám a "móka" folytatódik majd a hétvégén is. A megosztókra feltöltött videók drámai képet mutatnak arról, milyen is az, amikor a nyárból egyik napról a másikra bezuhanunk a télbe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 13. 21:27
2024. szeptember 13. 05:15
×
×
×
×