eur:
394.6
usd:
365.12
bux:
65493.78
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Szenzációs Traviata-szereposztás a Művészetek Palotájában

A Traviata részben szcenírozott előadását láthatja a közönség Rost Andreával a címszerepben ma este hét órától a Művészetek Palotájának Opera a palotában világsztárokkal című sorozatának következő előadásában.

A darab rendezője az InfoRádióban elmondta: az előző évadban kezdtek el a speciális, részben szcenírozott operajátszással kísérletezni.

Mivel a hangversenyteremben nincs színpad, a díszletek csak jelzettek, a kosztümök pedig vagy szintén jelzettek, vagy mai ruhában játszanak a szereplők.

Káel Csaba kiemelte: Rost Andrea Violetta szerepében óriási tapasztalattal bír, hiszen rengeteg rendezésben énekelte már.

"Most a túlrendezés terhe nem nyomja a vállát, mert olyan szituációkat igyekeztünk kitalálni, amelyek az éneklés intenzitása felé viszik el a darabot. A szituációkat mindenki a hangjával oldja meg, ettől nagyon izgalmassá és szinte érzékivé válik az előadás" - tette hozzá a rendező.

Káel Csaba kitért arra is, hogy Rost Andrea a világ egyik ünnepelt szopránja, ezért különösen jó, hogy Magyarországon is láthatja őt a közönség, ráadásul egy új produkcióban, amelynek rendezését az ő és partnerei személyéhez alakították.

A Traviata rendezője hangsúlyozta: Rost Andrea, az Alfredót játszó Guiseppe Sabbatini és a Germont-t alakító Anthony Michaels-Moore egyaránt ünnepelt énekes, de még soha nem léptek fel együtt.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×