eur:
394.4
usd:
355.77
bux:
72297.19
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Bródy: Néhány héten belül újra belépek a 60-as évekbe

Számos könyvet írt, részt vett musicalek és rockoperák színpadra állításában, jelenleg pedig egy kórusműn dolgozik. A legtöbben mégis az Illésből és a Fonográfból ismerik. Bródy János művészetét 60. születésnapja előtt a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztjével jutalmazták.

"Néhány héten belül újra belépek a 60-as évekbe" - mondta az InfoRádióban a zeneszerző, előadóművész, akit a Madách Színház a saját dalaiból összeállított előadással köszönt.

Az Illés-klubosok pedig kiállítást rendeznek tiszteletére, amely a Komédiumban látható április elejétől.

Bródy János ma is együtt dolgozik legendás zenészekkel. Nemrég fejezték be Halász Judit új gyermeklemezét, és Koncz Zsuzsának is segít elkészíteni negyedik verslemezét.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Prőhle Gergely: egy társadalom nem élhet félelemben, ezt fel kell fognia a német kormánynak

Prőhle Gergely: egy társadalom nem élhet félelemben, ezt fel kell fognia a német kormánynak

Egy akár csak 20, de keleten több mint 30 százalékos támogatottságú pártot levegőnek nézni nem lehet, ez a demokrácia szempontjából súlyos károkat okot – mondta a német pártoknak az AfD-hez való viszonyulásáról Prőhle Gergely, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézet programigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában. A korábbi berlini nagykövet beszélt a két egykori keletnémet tartomány választási eredményeinek hátteréről, s a migrációs kérdés kezelésének nehézségeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×