INFORÁDIÓ
2022. október 1. szombat
Malvin

Ház nélküli színházak találkozója

InfoRádió / MTI

Fővárosi alternatív és független színházak mutatkoznak be január 16. és 30. között a Thália Színház színpadain. Az Alternatív Thália Projekt keretében tizenhét, több éve sikeresen működő társulat léphet fel.

Budapesten 40-50 alternatív játszó közösség lép fel rendszeresen, ami évadonként 160-200 előadást jelent. Az Alternatív Thália Projekt keretében a főváros színházi életében stabilan jelen levő, de megoldatlan finanszírozású színházak mutathatják meg magukat. Csak a valóban független együtteseknek adnak lehetőséget.

A fellépő együttesek között van a Dream Team Színház, az Oberon Társulat és Kovács Gerzson Péter TranzDanz táncegyüttese.

Az ősi, redukált formanyelvet használó Zugszínház Beckett Végjátékát adja elő, a Picaro Művészeti Produkciós Műhely a 2005-ben irodalmi Nobel-díjjal kitüntetett Harold Pinter egyik darabját, Az ételliftet mutatja be. Az önmagát gesztusszínházként meghatározó Andaxínház a Még távolabb című darabbal lép fel, az (m)Színház József Attila életének utolsó kilenc hónapjáról mutat be "fiktív képeket és jeleneteket öt színészre és gordonkára".

A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018