eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Sofia,Bulgaria-July 29,2018: Adding of Revolut Visa card into Apple Pay digital wallet.Apple Pay is an easy and secure nfc payment method.
Nyitókép: martin-dm/Getty Images

Újabb terjeszkedésben a Revolut

Keddi sajtótájékoztatóján közölte a vállalat, hogy megkapták a banki engedélyt Mexikótól, így ott folytathatják hódító útjukat.

A 2015-ben Nagy-Britanniában indult, és mára világszerte több mint 40 millió ügyféllel rendelkező Revolut banki intézményként fog működni, miután zöld utat kapott a mexikói Nemzeti Bank- és Értékpapír Bizottságtól - írja a Portfolio.

A vállalat közölte: ez az engedély lehetővé teszi a Revolut számára, hogy pénzügyi termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja a mexikói felhasználóknak. Hozzátették, a pénzügyi cég felkészül a mexikói hatóságok harmadik fél által végzett ellenőrzési folyamatra, hiszen ez jelenti a terjeszkedés kezdetét.

A Revolut célja, hogy megkönnyítse a határokon átnyúló átutalásokat a mexikói ügyfelek számára. Az országba indított átutalások 2023-ban elérték a rekordot jelentő 63,3 milliárd dollárt. Főként az Egyesült Államokból indították az átutalásokat, és közel 8 százalékos ugrást jelentettek az előző évhez képest - írja a lap.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×