eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Samsung

Nagy dobásra készül a Samsung

Az árát még nem közölték.

Jó egy évtizeden keresztül a telefonok szimbolikus beépített háttértára miatt szinte minden mobilozó memóriakártya vásárlására szorult, de mára javarészt csak a fotózással és videózással foglalkozók vesznek efféle kiegészítőket. Nekik viszont továbbra is óriási szükségük van rájuk, így örvendetes, hogy az elmúlt időszakban végre megjelentek az 1 TB kapacitású modellek a piacon − írja az Origo.

Magyarországon jelen pillanatban csak a Sandisk termékei kaphatóak, azonban a Mobile World Congress-en végre a Samsung is bejelentette az első modelljeit. Állítása szerint EVO Plus és PRO Plus modellek a legújabb generációs V-NAND chipjeit használják, akár 8K felbontású videózáshoz is elég magas a szekvenciális sebességük, az A2-minősítés alapján pedig a véletlenszerű írási és olvasási munkák során is helytállnak. További előnyeik, hogy bírják az extrém hőmérsékleti körülményeket, így nem a kártyákon múlik majd, ha nem sikerül rendkívüli hidegben vagy perzselő forróságban videózni az akciókamerával.

Árakkal egyelőre nem szolgált a Samsung, az 1 TB kapacitású microSDXC memóriakártyái várhatóan a harmadik negyedév során jelennek majd meg a kiskereskedelemben.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×