eur:
390.48
usd:
358.84
bux:
72940.89
2024. július 19. péntek Emília
Autós tankol a Mol gyáli töltőállomásán 2020. január 1-jén. A kormány döntése értelmében január 1-jétől emelkedik a biológiai eredetű összetevők bekeverendő aránya az üzemanyagokban, az intézkedéssel Magyarország is csatlakozik a környezetbarát E10-es üzemanyagot használó államokhoz. A régi típusú autót használóknak célszerű ellenőrizni, hogy lehet-e kocsijukba az új üzemanyagból tankolni.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Mérföldkőhöz ért a Mol Romániában

Mozga Gábor személyében új ügyvezető igazgatója van a Mol Romániának január elsejétől - közölte hétfőn az MTI-vel a Mol Románia.

A tájékoztatás szerint Ene Camelia eddigi ügyvezető igazgató 17 év után befejezte munkáját a vállalatnál, feladatait Mozga Gábor vette át, aki Lengyelországból érkezett a romániai leányvállalat élére.

Mozga Gábor 2019 óta van a vállalatnál, vezetőként a Mol-csoport kiskereskedelmi és értékesítési osztályának kilenc országot érintő fejlesztéséért és irányításáért felelt, elsősorban az értékesítési és működési stratégiák kidolgozása és kivitelezése terén szerzett tapasztalatot - írták a közleményben.

Tavaly Lengyelországban irányította a Mol-csoport eddigi legnagyobb kiskereskedelmi akvizíciójának integrációját, a Lotos hálózat átalakítását Mol Polskává. Közgazdasági egyetemi végzettsége van, jelentős tapasztalatot szerzett kereskedelmi és pénzügyi területeken, több mint két évtizedig nagy FMCG vállalatok igazgatótanácsaiban dolgozott - közölte a vállalat.

Mozga Gábor

mérföldkőnek nevezte a következő időszakot a Mol Románia növekedési útján.

Közölte, hogy a vállalat az ügyfelek folyamatosan változó igényeihez alkalmazkodva, a személyre szabott ügyfélélményt biztosító technikai megoldásokat integrálva fejleszti szolgáltatásait.

"Alkalmazkodóképesek, innovatívak maradunk és megőrizzünk ügyfélközpontú hozzáállásunkat, annak érdekében, hogy fenntartsuk a Mol egyedi, megkülönböztetett márkaidentitását" - idézte az új ügyvezető igazgatót a közlemény.

A Mol Románia a Mol-csoport romániai leányvállalata, Románia egyik legjelentősebb olajipari vállalata, mely 27 éve van jelen a piacon.

Címlapról ajánljuk

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 19. 18:39
×
×
×
×