eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A portugál Cristiano Ronaldo a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében játszott Marokkó-Portugália mérkőzésen a dohai at-Tumama Stadionban 2022. december 10-én. Portugália 1-0-ra kikapott.
Nyitókép: MTI/AP/Petr David Josek

Ronaldo megnyitotta szállodáját a marokkói földrengés miatt

A futballsztár négycsillagos hoteljét tavaly márciusban avatták fel a földrengés epicentrumától alig több, mint 70 kilométerre fekvő város központjában. Most egy időre ingyen kapnak ott szállást azok, akiknek a földrengés miatt nincs hová menniük.

Az Euronews írja a Marca alapján, hogy Christiano Ronaldo az egyetlen, aki törődik a pusztító földrengés túlélőivel.

A portugál világsztár, aki most a szaúd-arábiai al-Nassr focistája, a portugál Pestana csoporttal közösen nyitotta a Pestana CR7 név alatt működő négycsillagos szállodát tavaly márciusban Marrakesh belvárosának nyugati peremén, egy aránylag új negyedben, ahol főleg luxusszállodák épültek.

Egy spanyol turista beszámolóját idézve azt írja a Le Figaro, hogy sokan összeverődtek a hotel halljában szombaton, főleg külföldiek, akik az utcán töltötték a földrengés éjszakáját, és szombaton reggel jutott el hozzájuk a hír, hogy a Pestana CR7-ben egy időre ingyen megszállhatnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×