eur:
389.2
usd:
363.72
bux:
68263.41
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Robbanás, Forrás:Twitter/

Egy eltévedt rakéta pusztíthatott Oroszországban - videó

Legalább 12 ember megsebesült, amikor a fronttól mintegy 200 kilométerre lévő Taganrogban, a Központi Bank épületében csapódott a lövedék.

Kezdetben arra gyanakodtak, hogy a támadást az ukránok hajtották végre. Számos bejegyzés jelent meg a közösségi médiában, amely azt állította, hogy ukrán területről indították a frontvonaltól elég messze lévő város ellen a rakétát.

Azonban az egyik kommentelő geolokáció segítségével meghatározta a fegyver röppályáját és igencsak meglepő eredményre jutott. Igor Sushko szerint a rakétát nem Ukrajnából, hanem a Taganrogtól alig hat és fél kilométerre lévő, orosz légibázisról indították.

A helyi hatóságok viszont azt állítják, hogy a támadás eredetileg egy zsúfolt kávézó ellen irányult.A mentőcsapatok sérültek és áldozatok után kutatnak a törmelék alatt.

Arról nincs információ, hogy a rakéta tévedésből, vagy esetleg szabotázs miatt csapódott a közeli város bankjának épületébe.

Címképünk illusztráció

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×