eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Nyitókép: Unsplash

Tovább szigorít a Twitter

Korlátozni fogják a naponta megtekinthető bejegyzések számát.

Elon Musk ügyvezető elnök a közösségi médiában jelentette be, hogy a Twitter korlátozza, hogy a különböző fiókok naponta hány tweetet olvashatnak el. Mint közölte az intézkedés célja az, hogy megakadályozzák az adatokkal való visszaélés és a rendszer manipulációját - közölte a Reuters.

Az ellenőrzött fiókok tulajdonosait kezdetben napi 6000 bejegyzés olvasására korlátozzák, míg nem ellenőrzött fiókokból csak 600 bejegyzést lehet majd egy nap olvasni. Viszont az új és ellenőrizetlen fiókok olvasási lehetőségét napi 300 bejegyzésre csökkentik.

Elon Musk korábban azt is bejelentette: ezentúl a felhasználóknak fiókkal kell rendelkezniük a platformon ahhoz, hogy a tweetek megtekinthetők legyenek. Szerinte a lépés válasz arra, hogy a felhasználók fiók nélkül próbáltak hozzáférni a Twitteren található tartalmakhoz.

A Reuters úgy értesült, hogy, aki ebből a közösségi médiából akar tájékozódni, vagy a véleményét itt szeretné közzé tenni, annak fiókot kell létrehoznia, illetve ha má van, akkor a használat előtt be kell jelentkeznie.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×