eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pexels.com

Négy évig volt a föld alatt, épségben maradt meg az apáca teste - videó

Úgy tűnik, hogy nem bomlik el egy 2019-ben meghalt apáca holtteste.

A Missouri államban található Gowerben miután exhumálták a 2019-ben elhunyt Wilhelmina Lancaster nővér holttestét az derült ki, hogy nem látszanak a bomlás jelei - írja a New York Post alapján a hazipatika.com.

Az apáca 95 éves korában halt meg, de 70 évesen megalapított egy rendet.

Múlt csütörtökön az apácák kiásták alapítónőjük koporsóját, hogy a kolostor kápolnájában lévő oltár alá helyezzék. Bár csak csontmaradványokra számítottak, teljesen megdöbbentek, mert Lancaster nővér szinte pont ugyanúgy nézett ki, mint amikor eltemették.

"A beesett földdarabok lenyomták az arcvonásait, különösen a jobb szemét, ezért viaszmaszkot tettünk rá. De a szempillái, a szemöldöke, az orra, az ajkai mind megmaradtak. A szája is olyan, mintha éppen mosolyra akarna húzódni" - nyilatkozta az egyik, neve elhallgatását kérő apáca.

A csodáról még videó is készült.

Ezek után a hívők zarándokolni kezdtek a városkába.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 20:10
×
×
×
×