eur:
367.97
usd:
342.32
bux:
49320.70
2023. június 10. szombat Gréta, Margit
Jevgenyij Prigozsin és Vlagyimir Putyin. Forrás:Twitter/ʘPSEC?
Nyitókép: Forrás:Twitter/ʘPSEC?

Likvidálni Vlagyimir Putyint – Kijev így vetne véget a háborúnak

Erről és további orosz katonai vezetők megöléséről az ukrán katonai hírszerzés egyik vezetője beszélt.

„A kijevi vezetés végezni akar Vlagyimir Putyinnal, mert ő hangol össze mindent és dönt mindenről az ukrajnai orosz hadműveletben” – jelentette ki Vadim Szkibickij, az ukrán katonai hírszerzés helyettes vezetője a Die Welt című német hírlapnak adott interjújában, amit a 24.hu szemlézett.

Szkibickij szerint Putyin tisztában van azzal, hogy Ukrajna halállistájának élén szerepel.

„Észrevette, hogy egyre közelebb kerülünk hozzá, de attól is tart, hogy esetleg a saját emberei ölik meg”

– hangoztatta Szkibickij.

Az ukrán katonai hírszerzés helyettes vezetője más neveket is említett a lehetséges célpontok listájáról, így egyebek között Jevgenyij Prigozsint, a Wagner katonai magánvállalat alapítóját, Szergej Sojgu orosz védelmi minisztert, Valerij Geraszimovot, az orosz fegyveres erők főparancsnokát és Szergej Szurovikin katonai parancsnokot.

Címlapról ajánljuk
Pep Guardiola egy régi ismerőstől tart a BL-döntő előtt

"Labdarúgómecset"
Pep Guardiola egy régi ismerőstől tart a BL-döntő előtt

Este 9-től a labdarúgó Bajnokok Ligája 2022–2023-as kiírásának történetében a Manchester City teljessé teheti a triplázást, a treble-t, ami korábban mindössze egy angol klubnak sikerült: 1999-ben a városi rivális Unitednek. Ha az ellenfél, az Internazionale nyer, 2010 óta először, olasz győztest avatnak. Az Inter meg akkor triplázott.
VIDEÓ
Jóslatok jöttek a nyári időjárásról: erre készülhet Európa

Jóslatok jöttek a nyári időjárásról: erre készülhet Európa

Bár a csillagászati nyár csak június végével kezdődik, a mostani nyár május végével, sok helyen viszont már áprilissal bejelentkezett: míg az Országos Meteorológia Szolgálat (OMSZ) május 7-én arról számolt be Facebook-oldalán, hogy egy Baranya megyei mérőállomásukon 27°C-ot mértek, addig Spanyolországban és Portugáliában már áprilisban is számos helyen regisztráltak 40°C közeli értékeket. Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy a nyarak egyre melegebbek lesznek, egyre kevesebb csapadékkal, melyek nem csak a gazdaságra gyakorolnak jelentős hatást, de arra is, hogyan tervezzük meg nyaralásunkat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 10. 14:14
×
×
×
×