eur:
389.75
usd:
363.51
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
An action movie scene with two FBI agents at the crime scene in a foggy room of the criminals apartment, calling criminologists on the phone
Nyitókép: Ignatiev

Rossz hotelszobába tört be az FBI, az őrizetbe vett vendég csak nézett

Boston belvárosában a katonasággal karöltve tartottak gyakorlatot egy szállodában, számításukba ugyanakkor csúszott egy kis hiba.

Nem a megfelelő hitelszobába törtek be és elfogták az abban tartózkodó, mit sem sejtő személyt. A hibára akkor jöttek csak rá, amikor végrehajtották a feladatot - írja a CNN.

Az FBI közlése szerint bostoni részlegének tagjai kedd este 10 óra körül segítettek a hadseregnek egy gyakorlatban, hogy "szimuláljanak egy olyan helyzetet, amellyel személyzetük bevetési környezetben találkozhat".

"Pontatlan információk alapján, tévedésből rossz szobába küldték őket, ahol őrizetbe vettek egy személyt a beépített ember helyett"

- közölte az FBI.

"Mindenekelőtt szeretnénk a legmélyebb bocsánatkérésünket kifejezni annak, akit a kiképzési gyakorlat érintett" - mondta Mike Burns alezredes, aki azt is elárulta, hogy a kiképzés célja az volt, hogy a katonák tudják, hogyan viselkedjenek ismeretlen, realisztikus környezetben.

A Revere Hotel Boston Commonban bekövetkezett esetben senki sem sérült meg. A bostoni rendőrség emberei éjjel negyed egy után öt perccel értek a helyszínre egy hívásra, ahol is az ügynökökkel és katonákkal találták magukat szemben. A helyi média szerint az ügybe keveredett civil a Delta Air Lines légitársaság alkalmazottja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×