eur:
385.9
usd:
355.46
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Nyitókép: YouTube/The Telegraph

Így vonulnak az orosz hadoszlopok a szakadár területekre – videók

Hivatalos információ egyelőre nincs arról, mennyi katona, milyen egységek indultak a két, Putyin által "népköztársaságként" elismert területre.

Miután Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfő este bejelentette, elismeri a délkelet-ukrajnai szakadár "Donyecki Népköztársaság" és "Luhanszki Népköztársaság" szuverenitását (ezt még a parlament két házának ratifikálnia kell), együttműködési és barátsági megállapodást írt alá velük, valamint felhatalmazta az orosz fegyveres erőket, hogy a két általa függetlennek elismert területen biztosítsák a békefenntartást, szemtanúk katonai hadoszlopokról osztottak meg videókat.

Azt nem tudni, mit jelent az egyes járművekre festett nagy Z betű.

A nyugati országok az ENSZ BT-ben és azon kívül is tiltakoztak az akció ellen.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak
Verőcei tragédia

Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak

A kishajót egy 190 lóerős motor hajtotta, ebből és a "nagy csattanásból" arra lehet következtetni, hogy erős volt a tempó - no meg a motorcsónak sérülései is ezt támaszthatják majd alá a Mahosz szóvivője szerint. A szállodahajó kapitánya segítség elmulasztása miatt őrizetben van.

Megrendítő vallomások a színészlegendától – könyv Benedek Miklósról

A Nemzet Színésze zárkózott ember hírében állt, idősebb korára azonban feloldódott, és megannyi sikeres szerep után a legnagyobb kihívással birkózott meg: saját magáról mesélt életrajzi könyvében, melynek megjelenését nem érhette meg, ugyanis január 9-én elhunyt. A könyv megírásában egy régi jó barát, Vajda Katalin volt a segítségére, akinek köszönhetően egy mellbe vágóan őszinte vallomást olvashatunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 20. 20:30
×
×
×
×