INFORÁDIÓ
2022. május 18. szerda
Alexandra, Erik

tucker carlson

soros györgy

orbán viktor

ESZTERGOM, HUNGARY - AUGUST 07: Tucker Carlson speaks during the Mathias Corvinus Collegium (MCC) Feszt on August 7, 2021 in Esztergom, Hungary. The multiday political event was organized by the Mathias Corvinus Collegium (MCC), a privately managed foundation that recently received more than $1.7 billion in government money and assets. The leader of its main board, Balazs Orban, who is also a state secretary in the prime ministers office, said MCCs priority is promoting patriotism among the next generation of Hungarys leaders. (Photo by Janos Kummer/Getty Images)

Debütált Tucker Carlson Magyarországról szóló új riportfilmje

Infostart
Újabb cikkünk a témában:

Az amerikai televíziós műsorvezető Magyarországot komoly és modern országként, Soros Györgyöt pedig a nemzet ellenségeként állítja be.

„Soros György fő vadászterülete itt van” – mondja Orbán Viktor miniszterelnök Tucker Carlsonnak a Fox News által szerdán sugárzott riportban, amelyet az amerikai televíziós műsorvezető tavaly nyáron forgatott Magyarországon – derül ki a Hvg.hu cikkéből.

A Magyarország Soros György ellen: harc a civilizációért címet viselő dokumentumfilmben Tucker Carlson Magyarországot „komoly és modern” országként írja le, Soros Györgyöt pedig egy tökéletesnek ábrázolt nemzet ellenségeként. A műsorvezető úgy vélekedett, Magyarország „visszatámadott, amikor Soros György civil szervezetei az országra rontottak” hozzátéve, hogy a magyar politikusok álláspontját, miszerint ők nem antiszemiták, amikor Soros Györgyöt támadják, csupán tevékenységét, civil szervezeteinek tevékenységét illetik kritikával – írja a lap.

A többi között elhangzik, hogy Orbán Viktor a felelős azért, hogy az oroszok 1989-ben kivonultak Magyarországról, azt viszont nem tagadják le, hogy a miniszterelnök korábban Soros György támogatásával tanult, kapott meg egy oxfordi ösztöndíjat.

A dokumentumfilmen kiemelt figyelmet kap a déli határkerítés is, a Tucker Carlson ezzel kapcsolatban megjegyzi: bár Magyarország nem egy gazdag ország, még csak nem is a régió leggazdagabbja, mégis sikerült viszonylag gyorsan felhúznia egy kerítést a határra. A műsorvezető úgy vélekedik, Magyarországot „megbüntették” az illegális bevándorlók kizárásáért, Orbán Viktor viszont „állja a sarat” az Európai Unióval szemben.

A filmben megszólal a családokért felelős volt tárca nélküli miniszter Novák Katalin leendő köztársasági elnök is, aki elmondja, Magyarországon a népességcsökkenést „nem gyerekek importálásával”, hanem a családok támogatásával akarják megfékezni.

Tucker Carlsonvégül kitért a 2022. április 3-i parlamenti választásra is, amelyet Orbán Viktor és Soros György, valamint a nacionalizmus és a globalizmus összecsapásaként jellemez.

Nyitókép: Kummer János/Getty Images
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018