eur:
393.84
usd:
367.77
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
ESZTERGOM, HUNGARY - AUGUST 07: Tucker Carlson speaks during the Mathias Corvinus Collegium (MCC) Feszt on August 7, 2021 in Esztergom, Hungary. The multiday political event was organized by the Mathias Corvinus Collegium (MCC), a privately managed foundation that recently received more than $1.7 billion in government money and assets. The leader of its main board, Balazs Orban, who is also a state secretary in the prime ministers office, said MCCs priority is promoting patriotism among the next generation of Hungarys leaders. (Photo by Janos Kummer/Getty Images)
Nyitókép: Kummer János/Getty Images

Tucker Carlson újra fellép Magyarországon

Orbán Viktor is beszédet mond a Konzervatív Politikai Akció Konferencián.

A Fox News munkatársaként dolgozó Tucker Carlson is színpadra fog állni az Alapjogokért Központ CPAC Hungary (Konzervatív Politikai Akció Konferencia) nevű eseményen, amely Budapesten, a Bálnában lesz május 19–20-án – szúrta ki Orbán Balázs tweetjét a hvg.hu.

Tavaly a Mathias Corvinus Collegium fesztiválján is lehetett látni, és többször foglalkozott már Magyarországgal műsorában, forgatott is itt a menekültválságra, illetve Soros Györgyre fókuszálva.

Orbán Balázs arról is írt, hogy a magyar kormányfő is ott lesz a rendezvényen. Szánthó Miklós már januárban elmondta, hogy Orbán Viktort kérték fel fő szónoknak – emlékeztet a lap. Hozzáteszik, hogy vasárnap már bejelentettek egy sztárvendéget, Candace Owens „amerikai konzervatív influenszert”, ő lesz a szpíkere az eseménynek.

Mint írják, az Egyesült Államok korábbi elnökét is meghívták a rendezvényre, de a legutolsó hírek szerint ő kihagyja a dzsemborit.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×