eur:
389.29
usd:
362.6
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Az ABBA svéd popegyüttes új lemezét beharangozó esemény résztvevői Stockholmban 2021. szeptember 2-án. Az új album, a Voyage november ötödikén érkezik. Az együttes koncerteken is bemutatja majd az új lemezt 2022 májusától kezdve, mégpedig egy egészen különleges produkcióban, ahol a tagok digitális avatarjai (nem hologramok) lépnek majd fel esténként egy tíztagú zenekarral. Az ABBA utolsó albuma, a The Visitors negyven évvel ezelőtt jelent meg.
Nyitókép: MTI/EPA/TT Hírügynökség/Fredrik Persson

Hétemeletnyit zuhant egy ember és agyonnyomott valakit egy ABBA-emlékkoncerten

Az idős ember két emberre esett rá a galériáról, vele együtt az egyikük meghalt. A tragédia Uppsalában történt.

Leesett egy ember hét emelet magasról egy galériás koncertteremben, a svédországi Uppsalában, és agyonnyomott egy másikat, akire rázuhant – jelentette a helyi média.

A zenei és kongresszusi csarnokban ABBA-emlékkoncert kezdődött volna, amikor az eset történt. Mintegy ezer ember volt az épületben. A rendőrség közlése szerint egyelőre nem lehet tudni, hogy szándékos vagy véletlen volt-e az, hogy az illető, aki körülbelül 80 éves volt, leesett az egyik galériáról. A szerencsétlenül járt ember két másik, alatta állóra zuhant, egyikük, egy hatvanas éveiben járó férfi életét vesztette, míg egy hasonló korú nő nem életveszélyes sérülésekkel túlélte a tragédiát. A koncertet azonnal lefújták.

A svéd dw.com azt írja, hétemeletnyi magasságból zuhant ki az ember, és ő maga is meghalt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×