eur:
392.24
usd:
366.73
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Egészségügyi alkalmazott antigén gyorsteszteket elemez egy nicosiai tesztközpontban 2020. november 18-án. Cipruson szúrópróbaszerűen végeznek lakossági teszteléseket a koronavírussal fertőzött személyek kiszűrésére.
Nyitókép: MTI/EPA/Katia Hrisztodulu

Hazavitte londoni látogatásáról a vírust az örmény elnök

A 67 éves Armen Szarkiszján egészségügyi állapotára vonatkozóan részleteket nem árultak el.

Megfertőződött koronavírussal Armen Szarkiszján örmény elnök, aki családjával Londonban töltötte az újévet - adta hírül kedden a Graparak című helyi lap, az államfői hivatal közlésére hivatkozva.

"Armen Szarkiszján elnök az újévet Londonban töltötte családja és unokái körében. Január 3-án Londonban sikeresen átesett egy lábműtéten. Ugyanakkor az elnöknél jelentkeztek az új típusú koronavírus tünetei. Az általa elvégzett teszt pozitív eredményt mutatott. Szarkiszján elnök jelenleg karanténban van és távolból látja el hivatali teendőit" - áll az államfői hivatal közleményében.

A 67 éves politikus egészségügyi állapotára vonatkozóan további részleteket nem árultak el.

A mintegy hárommillió lakosú dél-kaukázusi köztársaságban eddig 160 544 fertőzöttet regisztráltak, a Covid-19 betegségnek 2878 halálos áldozata van. A nyáron Nikol Pasinján örmény miniszterelnök is átesett a fertőzésen. Az ország lakosságának 5,5 százalékánál mutatták ki eddig a koronavírust.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×