eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke beszédet mond az Ázsiai Pénzügyi Együttműködési Szövetség (AFCA) kétnapos pénzügyi csúcstalálkozójának megnyitóján a Magyar Nemzeti Bankban 2017. november 28-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Matolcsy György 14 órakor jelenti be az MNB intézkedéseit - élőben az Infostarton és az InfoRádióban

Online sajtótájékoztatót tart kedden kora délután a Magyar Nemzeti Bank, amelyen az alelnökökön kívül Matolcsy György jegybankelnök is részt vesz.

A Monetáris Tanács nem kamatdöntő ülése után Matolcsy György elnök, valamint Kandrács Csaba, Nagy Márton és Patai Mihály alelnökök tart sajtótájékoztatót. Az eseményen bejelenthetik a gazdaság újraindítását célzó lépéseket, melyekre Orbán Viktor a hétvégén utalt.

A sajtótájékoztatót élőben tudósítjuk az Infostarton és élőben hallgathatják az InfoRádióban is.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×