INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 22. kedd
Móric

börtön

pedofil

ausztrál

Legkorábban 81 évesen szabadulhat a kameramániás pedofil

Legkorábban 81 évesen szabadulhat a kameramániás pedofil

Infostart / MTI

Molesztálásait az ausztrál férfi meg is örökítette, 35 ezer fényképet és 4800 videót készített.

Harmincöt év börtönbüntetésre ítéltek egy pedofil férfit Ausztráliában, aki 47 fiút molesztált szexuálisan - közölte szerdán a délkelet-ausztráliai Victoria állam bírósága.

A molesztálásokat a férfi meg is örökítette: 2002 és 2017 között több mint 35 ezer fényképet és 4800 videofelvételt készített a Fülöp-szigeteken, Szingapúrban és Indonéziában elkövetett tetteiről.

A bírósági ítélet értelmében az 53 éves Boris Kunsevitsky legalább 28 évig feltételesen sem kerülhet szabadlábra.

A tárgyalást vezető bíró, John Champion a nyilvánosságra került fotókat és videofelvételeket elkeserítőnek, undorítónak és felháborítónak nevezte,

a tárgyaláson pedig azt mondta, nem hozhat olyan ítéletet, amely képes lenne meg nem történné tenni a vádlott okozta fájdalmakat. Kiemelte, hogy alig bírt ránézni a bizonyítékokra, és soha életében nem látott még ilyen szörnyű bűncselekményt.

A férfire a német rendőrség már 2008-ban felhívta az ausztrál hatóságok figyelmét, miután 55 olyan fotóra bukkant, amely egy melbourne-i fiú molesztálását örökíti meg. Maga az áldozat 2016-ban fordult a rendőrséghez, az akkor Szingapúrban élő Kunsevitskyt pedig egy évvel később tartóztatták le, amikor Ausztráliába akart látogatni. Az eljárásban a férfi beismerte bűnösségét.

Nyitókép: Pixabay
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018