eur:
394.32
usd:
369.84
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Cody McNutt

Fellázadtak az utasok egy óriási szállodahajón

Fellázadtak az utasok az észak-európai útra induló Norwegian Spirit kuxushajó fedélzetén, mert a tengerjáró több betervezett kikötőben sem állt meg.

A hajó Amszterdamban és Le Havre-ban sem tudott kikötni, majd egy nem tervezett megállót tett Norvégiában. Ezután Izland felé vette az irányt, ám Reykjavikban közölték, hogy ott sem tudnak kikötni. A botrány akkor tört ki, amikor a skóciai Greenockban sem állt meg a hajó - írja az Origo a BBC alapján.

A két hetes útra 5000 dollárt fizető utasok fellázadtak a kapitány döntése nyomán, és visszakövetelték a pénzüket. A biztonsági személyzetet is riadóztatni kellett, és néhány felhevült utast letartóztatással is fenyegettek. A vendégek beszámolója szerint a tengeren töltött idő alatt több vécé meghibásodott, és ételek is megromlottak.

A hajót üzemeletető Norwegian Cruise Line elnézést kért a kellemetlenségért. Mint mondták, a tervezett kikötéseket a rossz idő miatt kellett kihagyni, mert a biztonság az első. A társaság 25 százalékos kedvezményt ajánlott fel az utasoknak egy követező útjukra, de ők teljes visszatérítést követelnek.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×