INFORÁDIÓ 
2019. október 17. csütörtök
Hedvig

egyesült államok

donald trump

szóvivő

melania trump

Washington, 2019. június 25. 2019. június 21-én a washingtoni Fehér Ház déli kertjében rendezett kongresszusi pikniken készült kép Stephanie Grishamről, Donald Trump amerikai elnök felesége, Melania Trump szóvivőjéről. Melania Trump 2019. június 25-én bejelentette, hogy Grisham lesz az elnök szóvivője és kinevezik a Fehér Ház kommunikációs igazgatójává is. MTI/EPA/Polaris pool/Chris Kleponis

Az amerikai first lady szóvivőnője lesz a Fehér Ház következő szóvivője - fotó

Infostart / MTI

Stephanie Grisham, az amerikai first lady, Melania Trump eddigi szóvivője lesz a Fehér Ház következő szóvivője Sarah Huckabee Sanders lemondása után . Ezt maga Melania Trump jelentette be kedden Twitteren.

Mikroblog-bejegyzésében a first lady megjegyezte: Stephanie Grisham "2015 óta van velünk, az elnök és én úgy gondoljuk, hogy nincs nála alkalmasabb személy a kormány és az ország szolgálatára".

Stephanie Grisham a 2016-os elnökválasztási kampány óta dolgozik Donald Trump mellett: először a kampányban vett részt, majd az átmenetet irányító csapat munkájából vette ki részét, később a Fehér Ház első sajtószóvivőjének, Sean Spicernak a helyettese volt. Jelenleg Melania Trump helyettes kabinetfőnöke és kommunikációs vezetője.

Hatékony kommunikációs szakemberként tartják őt számon, aki a háttérben és a nyilvánosság előtt egyaránt sikeresen kezelte a Melania Trumpról szóló negatív történeteket.

Az Axios hírportál értesülései szerint maga Donald Trump elnök szerette volna őt szóvivőnek, mert - mint közeli munkatársainak többször is elmondta - kedveli őt és bízik benne. Grisham már részt vesz az elnök mellett a G20-as országcsoport e héten tartandó csúcsértekezletén a japán Oszakában.

Az előző szóvivő, Sarah Huckabee Sanders lemondása a hónap végén lép érvénybe. Huckabee Sanders sajtóértesülések szerint jövőre indul Arkansas állam kormányzói székéért. Ezt Donald Trump elnök is érzékeltette, amikor a Fehér Házban bejelentették a szóvivőnő távozását.

Nyitókép: 2019. június 21-én a washingtoni Fehér Ház déli kertjében rendezett kongresszusi pikniken készült kép Stephanie Grishamről, Donald Trump amerikai elnök felesége, Melania Trump szóvivőjéről. MTI/EPA/Polaris pool/Chris Kleponis
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018