eur:
393.83
usd:
368.29
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos beszél az Invitel és a Digitális Jólét Program sajtótájékoztatóján az Igazságügyi Minisztériumban 2017. augusztus 22-én. Az Invitel  telekommunikációs szolgáltató kínálatában is megjelenik a kedvező árú Digitális Jólét Alapcsomag; a védjegy használatáról ezen a napon írtak alá  megállapodást.
Nyitókép: Mohai Balázs

Deutsch Tamás: Juncker kudarcot vallott

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő szerint az Európai Bizottság elnöke kudarcot vallott.

Facebook-üzenetében Deutsch Tamás azt írta: Jean-Claude Juncker "kudarcot vallott, mert elnöksége alatt milliószámra bejöttek az illegális migránsok és kimentek a britek". Emellett - tette hozzá - az Európai Bizottság elnöke "szolidaritásból is megbukott, mert folyamatosan azon dolgozik, hogy kizárassa a Néppártból a Fideszt azért, mert kezdettől ellenezte az illegális bevándorlást".

"Juncker továbbra is kitart hibás politikája mellett. A Fidesz továbbra is kitart a Néppárt eredeti elvei, és az európai értékek mellett"

- szögezte le az EP-képviselő.

A kormány a hét elején indította kampányát, amelyben Soros György üzletember és Jean-Claude Juncker fényképe látható a következő szöveggel: "Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel. Be akarják vezetni a kötelező betelepítési kvótát. Gyengíteni akarják a tagállamok határvédelmi jogait. Migránsvízummal könnyítenék a bevándorlást."

Az Európai Bizottság álhírnek, dezinformációnak minősítette az új kormányzati kampány anyagait, és kedden megszólalt Jean-Claude Juncker is, aki aláhúzta, "hazugságok ellen nem sokat lehet tenni", illetve úgy vélekedett, hogy a Fidesznek nincsen helye az Európai Néppártban, Orbán Viktor miniszterelnököt pedig Marine Le Penhez, a francia radikális jobboldali Nemzeti Tömörülés elnökéhez hasonlította.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 19:04
×
×
×
×