eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Rekord: több milliárd dolláros villanyszámlát kapott egy nő

Rekord: több milliárd dolláros villanyszámlát kapott egy nő

Egy 284 milliárd dollárt meghaladó villanyszámlát kapott egy pennsylvaniai nő az Egyesült Államokban.

Mary Horomansk elmondta, hogy egy friss törvényjavaslat értelmében ezt az összeget 2018 novemberéig be kell fizetnie – írja a BBC„A szemem  kiugrott a fejemből” – mondta a helyi újságnak a nő arról a pillanatról, amikor meglátta a számlát. Majd hozzátette, a karácsonyi égők felrakásánál éppen arra gondolt, hogy vajon megfelelően használják-e az égőket.

A szolgáltató később elmondta, hogy a tényleges összeg 284,46 dollár volt és nem 284.460.000.000 dollár. A vállalat szóvivője azt mondta, nem tudja hogy fordulhatott elő egy ilyen szintű hiba, amely belekényszerítette volna a fogyasztót egy ekkora összeg kifizetésébe.

Nem emlékszem, hogy láttam volna valaha több milliárd dolláról szóló számlát

– mondta a szóvivő az Erie Times-News-nak, majd hozzátette, nagyra értékelik, hogy a hölgy azonnal jelezte feléjük az extrém összeget.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Zelenszkijt körözési listára tették, veszélyben Bahmut - Ukrajnai háborús híreink szombaton

Zelenszkijt körözési listára tették, veszélyben Bahmut - Ukrajnai háborús híreink szombaton

Tegnap nagyon veszélyes tendenciának nevezte a Kreml szóvivője, hogy európai politikusok folyamatosan az ukrajnai konfliktusba való közvetlen beavatkozás lehetőségéről nyilatkoznak - ezt megelőzően  a pozsonyi külügyminisztérium közölte, hogy Szlovákia aktívan részt fog venni az ukrajnai béke megteremtéséről Svájcban júniusban rendezendő nemzetközi konferencián, és határozottan a békés megoldás mellett áll ki. A fronton is zajlanak az események: magyarázkodása készült egy dél-afrikai katonatiszt az orosz médiában, amiért az Ukrajnában zsákmányolt NATO-harcjárművek közt felbukkant egy dél-afrikai gyártmányú Mamba páncélos is. Ukrajna keleti részén két kulcsfontosságú város körül továbbra is heves harcok folynak, egyre nagyobb veszélyben Bahmut. Háborús híreink szombaton, percről percre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×