INFORÁDIÓ 
2018. július 21. szombat
Dániel, Daniella
bristolrepülőrepülőtér
Túlfutott egy utasszállító a bristoli repülőtéren

Túlfutott egy utasszállító a bristoli repülőtéren

InfoRádió

Minden bejövő és kimenő jártatok töröltek miután az egyik leszálló gép túlfutott a bristoli repülőtéren – az esetet vizsgálják.

„Senki sem sérült meg, az utasok kiszálltak, és az autóbuszon visszatértek a terminálhoz”

– mondta a repülőtér szóvivője, írja a BBC.

Az eset miatt 21 érkező járatot nem tudtak elindítani, illetve 19 járatott törölni, illetve át irányítani kellett más repülőterekhez. Az EasyJet járatainak utasait Invernessbe, Prágába, Belfastba és Genfbe kellett átrepülniük, hogy onnan haza felé más alternatív útvonalon továbbmenjenek.

A légitársaság üzemeltetője a BMI a Twitteren azt írta, hogy a Frankfurtból érkező BM1822-es járat futott tovább a leszállópályán

A fedélzet mind a 22 utasa és a személyzet három tagja is biztonságosan, sértetlenül kiszállt a repülőgépből – mondta a légitársaság szóvivõje.

Az utasok beszámolója szerint 12:30-kor arról kaptak hírt, hogy minden bejövő és kimenő járatot felfüggesztettek egy incidens miatt, bár kezdetben nem derült ki, hogy pontosan mi történhetett. A pletykák hamarosan egy kifutópályáról érkező repülőgépről szóltak, amit később a repülőtéri személyzete is megerősített, de hangsúlyozták, hogy nem sérült meg senki.

A híroldal szerint az emberek nyugodtan várakoznakak a terminálban, bár azok, akiknek a járatát törölték azok megpróbálják eldönteni, hogy ma vagy holnap más útvonalakon prónálnak-e hazajutni, vagy lemondanak az ünnepi utazásokról.

„Bár túl korai spekulálni az esemény okairól, biztosak vagyunk abban, hogy nem kapcsolódott az alacsony láthatósági feltételekhez, amelyek jelenleg tapasztalhatók” - mondta szóvivő.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH