eur:
389.57
usd:
363.23
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Drámai részletek a vegasi vérengzésről – ezt látta a magyar túlélő

Drámai részletek a vegasi vérengzésről – ezt látta a magyar túlélő

Soha életemben nem hallottam még olyan szörnyű csendet, mint akkor – mondta a Las Vegasban dolgozó magyar krupié a vasárnapi mészárlásról.

Az évtizedek óta Las Vegasban élő Zsolt krupié a The Cosmopolitan Casinóban. Az  59 ember életét követelő támadás éjszakáján is dolgozott, megrázó részletekről számolt be a Borsnak.

„Ugyanolyan este volt, mint az összes többi, aztán egyszer csak hangoskodást hallottunk az utcáról, majd

hisztérikus, menekülő tömeg tódult be a kaszinóba.

Az emberek azt üvöltötték, hogy valaki lövöldöz. Azt kiabálták: terrortámadás, és hogy minden kaszinóban van egy fegyveres AK–47-es géppisztollyal.”

A kaszinó vendégei falfehér arccal, sokkos állapotban, mindent otthagyva menekülni kezdtek. A kaszinó vezetősége azonnal kinyittatott minden ajtót, hogy a vendégek a személyzet részére fenntartott helyiségekben is elbújhassanak.

„A város összes kaszinóját lezárták, percek alatt intézkedtek a városvezetők. Aztán órák teltek el, mire megérkeztek a rendőrök és azt mondták, mindenki előjöhet. Soha életemben nem hallottam még olyan szörnyű csendet, mint akkor vasárnap este. És az a különös, hogy bár hétfőn már minden újra kinyitott, ez a furcsa csend itt maradt” - tette hozzá a krupié.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×