eur:
387.74
usd:
357.54
bux:
68371.99
2024. május 17. péntek Paszkál

Trump fél családját beidézte a szenátus

Donald Trump amerikai elnök fiát, ifjabb Donald Trumpot, Jared Kushnert, az elnök vejét és Paul Manafortot, Trump korábbi, orosz kapcsolatai miatt távozni kényszerült kampányfőnökét is meghallgatják a jövő héten az amerikai szenátus bizottságai - tudatta a szenátus.

Manafortot és ifjabb Donald Trumpot a hírszerzési bizottság fogja meghallgatni. Kushnernek pedig, aki Trump egyik legközelebbi tanácsadója, az igazságügyi bizottság előtt kell megjelennie hétfőn.

A bizottság annak a találkozónak a történéseit igyekszik kideríteni, amelyről a múlt héten láttak napvilágot részletek.

Ifjabb Donald Trump múlt hét kedden maga osztotta meg azt a levelezést, amely szerint egy brit ismerőse a tavalyi elnökválasztási kampány idején azzal kereste meg, hogy egy orosz ügyész, az orosz kormány támogatásának részeként, terhelő adatokat tudna átadni Trump kampánystábjának Hillary Clintonról, a Demokrata Párt akkori elnökjelöltjéről. A találkozón a republikánus elnökjelölt Trump fia mellett Kushner és Manafort is részt vett.

Az érintett

orosz jogász, Natalja Veszelnyickaja tudatta, hogy áll az amerikai törvényhozás rendelkezésére,

"ha hallani szeretnék a valódi történetet".

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet
Lélektan

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×