eur:
392.86
usd:
368.16
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Csak kézipoggyásszal utazhatnak Európába a Malaysia Airlines utasai

Csak kézipoggyásszal utazhatnak Párizsba és Amszterdamba a Malaysia Airlines utasai két napon át a "szokatlanul heves ellenszél" miatt a légitársaság repülőgépei által használt légi folyóson.

A légitársaság illetékesei kedden Kuala Lumpurban azzal magyarázták a keddi és a szerdai járatokat érintő rendelkezést, hogy repülőgépeik biztonsági okokból hosszabb utat tesznek meg Európába, az egyiptomi légtér felé kerülnek. A hosszabb úthoz több üzemanyag szükséges. Emiatt és az évszakra nem jellemző szokatlanul heves ellenszél miatt korlátozni kényszerülnek a szállítandó csomagok súlyát.

A turista osztály utasai a fedélzetre egy maximum hét kilogramm súlyú poggyászt vihetnek fel, az első osztály utasai két összesen 14 kilogramm súlyút - közölte a légitársaság Facebook oldalán.

Poggyászaikat természetesen feladhatják az utasok, de azokat másik repülőgéppel fogják Európába szállítani és később fognak megérkezni a célállomásra.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×