eur:
393.8
usd:
367.6
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Moszkva hazatérésre szólította fel a Törökországban tartózkodó állampolgárait

Terrorveszélyre hivatkozva az orosz külügyminisztérium csütörtökön felszólította a Törökországban tartózkodó orosz állampolgárokat, hogy térjenek vissza Oroszországba.

"A jelenlegi törökországi terrorveszély miatt megismételjük az orosz állampolgárokhoz intézett felhívásunkat, hogy ne utazzanak Törökországba, azoknak pedig, akik személyes okokból ott vannak, azt ajánljuk, térjenek vissza hazájukba" - írta az orosz külügyminisztérium két nappal azután, hogy egy török vadászgép a szíriai-török határ közelében lelőtt egy orosz vadászbombázót.

Korábban Szergej Lavrov külügyminiszter azt mondta, hogy a tárca értékelése szerint a terrorveszély Törökországban sem kisebb, mint Egyiptomban.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×