eur:
385.85
usd:
354.98
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Fegyveres harcban ölték meg a rendőrök támadóját

Rendőrökre támadó fegyverest öltek meg keddre virradóra az oroszországi Kabard- és Balkárföldön - közölte a helyi rendfenntartó erők szóvivője.

Sztarij Cserek településen ismeretlen fegyveresek tüzet nyitottak a rendőrökre, akik megpróbáltak megállítani egy járművet, hogy ellenőrizzék. A kirobbant lövöldözésben az egyik támadó meghalt.

Az azonosítást követően kiderült, hogy a férfi környékbeli lakos, már több, a rendfenntartók elleni terrorista támadásban vett részt. A tűzharcban két rendőr megsebesült - tette hozzá a szóvivő.

Kabard- és Balkárföld eddig jószerével mentes volt az észak-kaukázusi térségre, azon belül is elsősorban Csecsen- és
Ingusföldre jellemző terrortámadásoktól. Az Oroszországi Föderációhoz tartozó területen, ahol nagy a szegénység és a korrupció, szintén előretörőben van a harcos, általános dzsihádot hirdető iszlám, s az utóbbi hetekben több ízben támadtak meg rendőröket.

Címlapról ajánljuk

Török Ferenc: nem hiszem, hogy ezt lehetett volna ennél jobban csinálni

A kétszeres olimpiai bajnok az InfoRádióban elmondta: nagyon büszke arra, hogy tagja lehetett a veretlenségét hét éven keresztül megőrző férfi öttusacsapatnak, szövetségi kapitányként pedig a gyerekeiként tekintett a sikert sikerre halmozó Martinek János, Fábián László, Mizsér Attila trióra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×