eur:
389.37
usd:
364
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Lőfegyverrel megsebesítette kishúgát egy négyéves gyerek

Kritikus állapotban van az a Las Vegas-i csöppség, akit négyéves bátyja sebesített meg lőfegyverrel.

A rendőrséget még csütörtök este riasztották a házhoz, ahol a kétéves kislányt meglőtték. A helyi lap, a The Las Vegas Sun beszámolója szerint a gyermeket tüstént kórházba szállították súlyos fejsérüléssel, de állapotát még a hét végén is kritikusnak minősítették az orvosok.

Egyelőre nem tudják, hogyan került a kisfiú kezébe a fegyver. A baleset idején a gyerekek apja, Alex Kopystenski otthon tartózkodott. A harmincegy éves férfit a rendőrség feljelentette gyermekek veszélyeztetése gyanújával.

Az újabb tragédia alig egy héttel azután történt, hogy egy Las Vegas-i gyógyszertár előtt egy ötéves gyerek kézifegyverrel főbe lőtte magát az apja gépkocsijában. A kisfiú belehalt a sérülésébe.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×