eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Hillary Clinton helyett egy szextelefon-szolgáltató számát publikálta a Fehér Ház

Telefonos NATO-háttérbeszélgetést ígért az újságíróknak az Obama-adminisztráció, de a sajtó munkatársai bizalmas információk helyett érzéki ajánlatokat kaptak.

A Fehér Ház sajtóközleményben tett közzé újságírók számára egy telefonszámot, amin "Hillary Clinton külügyminiszternek és Jim Jones biztonságpolitikai tanácsadónak tehetnek fel kérdéseket a NATO-csúcsról". A számot felhívva azonban Clinton helyett egy búgó női hang jelentkezett, aki a hívó hitelkártyaszámát kérte, "ha esetleg kedve támadt volna egy kis rosszalkodáshoz".

Többszöri próbálkozás után az újságírók jelezték tapasztalataikat a Fehér Háznak, ahol gyorsan kiadtak egy újabb sajtóközleményt: "Ha nehézségei vannak az előző közleményben kiadott telefonszámmal, akkor próbálja meg ezt az alternatív számot!" Amikor arról kérdezték a Fehér Ház sajtóosztályát, hogyan történhetett meg ilyen hiba, a sajtóosztályról csak annyit reagáltak: "Egy sajtóközlemény kijavított telefonszáma valószínűleg az egyik legostobább dolog, amivel a FOX News az utóbbi időben foglalkozott."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×