eur:
389.32
usd:
363.98
bux:
68107.49
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Eltűnt egy katonai repülőgép a Fülöp-szigeteken

Eltűnt egy C-130-as típusú katonai szállítógép hétfő éjszaka a Fülöp-szigetek déli részén - közölte az ázsiai ország hadseregének egyik illetékese.

A légi jármű nem sokkal éjfél előtt 9 főnyi legénységgel szállt fel a Mindanao szigetén lévő Davao repülőteréről, majd két perccel később megszakadt a kapcsolata a földi irányítással.

A légierő illetékesei szerint nagy valószínűséggel lezuhant az óriásgép, ezért nagy erőkkel megkezdték a kutatást az esetleges túlélők után. A műveletbe helikoptereket is bevontak, és főként a légikikötő húsz-harminc kilométeres körzetét fésülik át. Ebben a térségben egyébként ádáz harcok dúlnak a muzulmán felkelők és a kormánykatonák között.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×