eur:
389.62
usd:
364.87
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Nem utazhat Hollywoodba az iráni színésznő

Visszafordították a repülőtérről, így nem utazhatott Hollywoodba Golshifteh Farahani, mivel nem kapta meg az engedélyt az iráni kormánytól ahhoz, hogy külföldi filmben szerepeljen. A színésznő Ridley Scott új művében lépne színre.

Nem engedték ki Golshifteh Farahani Iránból. A színésznő korábban hazája engedélye nélkül játszott egy hollywoodi filmben.

A 23 éves Farahani most is Los Angelesbe indult, ahol Leonardo DiCaprio és Russel Crowe mellett szerepel Ridley Scott új filmjében (Body of Lies). Most azonban nem kapta meg a teheráni kormánytól az engedélyt, amelynek birtokában külföldi filmekben szerepelhet. A Body of Lies-t már leforgatták, most a rendezőgárdával találkozott volna a színásznő.

Farahani korábban, 2007-ben a Santouri című filmben játszotta egy drogos feleségét. Az alkotást azért kritizálták, mert negatív képet fest az iráni társadalomról. Nem is mutatták be a közel-keleti országban.

Ridley Scott új filmje egy CIA-ügynök történetét meséli el, akit Jordániába küldenek egy al-Kaida-vezető kíséretében. A művet októberben mutatják be az Egyesült Államokban.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×