eur:
400.5
usd:
367.39
bux:
74472.43
2024. október 15. kedd Teréz

Fogalma sincs az elnökjelöltnek, hány házzal rendelkezik

Egy interjúban kiderült, hogy John McCain amerikai republikánus elnökjelölt nincs tisztában azzal, mennyi ingatlannal rendelkezik. Az ellenfél, Barack Obama kampánystábja azonnal lecsapott a váratlan lehetőségre.

Amikor a riporter arról kérdezte John McCaint, hogy mennyi házzal rendelkezik, a politikus kitérő választ adott, és a stábjához irányította az újságírót. Munkatársai később azt az információt hozták nyilvánosságra, hogy az elnökjelölt és felesége három államban négy ingatlannal bír. A Newsweek magazin ugyanakkor egy korábbi számában arról írt, hogy a házaspár legalább hét házat birtokol.

A demokraták valószínű elnökjelöltje, Barack Obama kihasználta a lehetőséget, annál is inkább, mert ellenfele kampánystábja hetek óta igyekszik őt felfuvalkodott elitistának beállítani, akinek fogalma sincs az amerikai kisemberek problémáiról.

Barack Obama egy virginiai kampányrendezvényén kijelentette: "Ha azt sem tudod, hány házzal rendelkezel, és azt gondolod, hogy egy gazdag amerikai legalább 5 millió dollárt keres, nem csoda, ha úgy vélekedsz: a gazdaság alapvetően erős".

A politikus ezzel arra is utalt, hogy John McCain korábban azt mondta: gazdagnak lenni Amerikában annyit jelent, hogy valaki legalább 5 millió dollárt keres egy évben. A republikánus elnökjelölt vagyonát javarészt feleségének köszönheti, Cindy ugyanis mintegy 100 millió dollárral rendelkezik, amelynek nagy részét apjáról örökölte.

A demokrata kampánystáb már ki is adott egy hirdetést, amelyben az ellenfél ingatlanportfólióját figurázzák ki.

Címlapról ajánljuk
Palócz Éva: a kereskedelmi háborúnak soha nincsenek győztesei

Palócz Éva: a kereskedelmi háborúnak soha nincsenek győztesei

Ha lesz is egyfajta megállapodás Kína és az EU között, annak ellenére az európai gépjárműipar elég nagy gondban van hosszú távon is – mondta Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a növekedési kilátásokról, az inflációs veszélyekről és az amerikai elnökválasztás kockázatairól is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×