eur:
388.7
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Az elnök távlati tervei: "Beülök a kocsiba, és lemegyek a birtokra"

George W. Bush kevesebbet dolgozik majd, és várhatóan valami könnyű pénzkereseti tevékenység után néz, ha lejár a hivatali ideje, például beszédeket tart majd.

Mindez abból a könyvből derül ki, amely minden bizonnyal az eddigi legátfogóbb képet adja az Egyesül Államok jelenlegi elnökéről.

George Bush egy újságíró előtt nyitotta meg a Fehér Ház kapuját, aki tapasztalatairól könyvet írt. A kötet kedden kerül a boltok polcaira az Egyesült Államokban.

"Beülök a kocsimba és lemegyek a vidéki birtokra" - fogalmazta meg elnöksége utáni terveit az Egyesült Államok első embere. Pénzkereső tevékenységre nem nagyon van szüksége, hiszen személyes vagyona 21 millió dollárra becsülhető, amely majdnem négymilliárd forintnak felel meg. Ezt jórészt még 2000-es hivatalba lépése előtt kereste.

George Bush tervei szerint Texasban él majd, ahol nyit egy úgynevezett demokrácia intézetet. Ide a világ minden pontjáról várja majd a diákokat, akik a demokráciáról tanulhatnak majd. Ide tervezi telepíteni az emlékkönyvtárát is.

Ami a könyvet illeti, George Bush támogatói minden bizonnyal az elnök becsületességét olvassák majd ki a kötetből, míg ellenfelei az elnökhöz nem méltó ügyetlenkedését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×