eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Nem mer váltságdíjat kérni a gyerekrabló?

Elképzelhető, hogy váltságdíj reményében rabolták el egy hónapja Madeleine McCannt, de nagy felhajtás miatt nem mer jelentkezni. A legújabb elmélet szerint a gyermekrabló megvárja, míg elül a média érdeklődése, és aztán kér váltságdíjat a négyéves kislány szüleitől.

Maddie szülei világossá tették, hogy bármit megtesznek, csak visszakaphassák a kislányukat. Ha kell, készek eladni 800 ezer fontot (294,7 millió forintot) érő házukat, ha váltságdíjat kell fizetni.

A portugál rendőrség a hét végén beszélt először részletesen arról, hogy váltságdíj miatt rabolhatták el egy hónapja a családi apartmanban alvó gyereket.

Olegario Sousa főfelügyelő szerint könnyen elképzelhető, hogy a média érdeklődése miatt vár ki a gyermekrabló a váltságdíj követelésével. "Könnyen elrejthette a kislányt, akár a gyermekrablás közvetlen közelében" - vélekedett a nyomozó.

A portugál rendőrség nem kutatja át a zárt épületeket és apartmanokat a nyaralóhelyen, ahol Maddie május 3-án eltűnt - így a gyerek bármelyikben lehet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×