eur:
393.31
usd:
367.41
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Elveszett egy életveszélyes sokkoló

Egy brit rendőr egyszerűen elveszítette sokkolóját, miután véletlenül a rendőrautó tetején felejtette a fegyvert, majd elindult. A tisztnek csak akkor tűnt fel, hogy nincs meg az 50 ezer voltos elektromos sokkal bénító fegyver, amikor célállomására ért. A brit rendőrség attól tart, hogy esetleg egy gyerek játék pisztolynak nézheti a sokkolót.

A rendőr hiába ellenőrizte a kocsijával bejárt útvonalat, a sokkolót nem sikerült megtalálnia. A rendőrség most nagy erőkkel keresi a fegyvert, amelyet az Egyesült Államokban 70 ember halálával hoznak összefüggésbe.

Bár nyilvánvalóan bűnözők kezébe is kerülhet a sokkoló, a rendőrség inkább attól tart, hogy egy gyerek találhatta meg. A fegyver ugyanis úgy néz ki, mint egy játék pisztoly, tüzeléskor azonban két kis nyilat lő ki, amelyek 5 másodpercig 50 ezer volttal sokkolják a szervezetet.

A sokkoló rendkívüli fájdalmat, és szívbetegeknél, illetve kábítószer hatása alatt lévő embereknél szívmegállást is okozhat.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

szakértők az Arénában
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×