eur:
395.78
usd:
366.78
bux:
65712.52
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Az első számú lehetséges célpont Irán

Amerikai lapértesülés szerint az Egyesült Államok iraki nehézségei ellenére továbbra is kész megelőző csapást mérni azokra az államokra, amelyek megítélése szerint fenyegetést jelentenek rá.

A Washington Post egy, a Fehér Házból származó, az amerikai nemzetbiztonsági stratégia kérdéseivel foglalkozó dokumentumra hivatkozva azt írta: az első számú lehetséges célpont Irán.

A lap közlése szerint az amerikai külügyminiszter a terroristák központi bankjának nevezte Iránt.

Az ausztráliai látogatáson tartózkodó Condoleezza Rice hangsúlyozta: Teherán hazudott a világnak nukleáris tevékenységeiről, és megszegte az atomsorompó-szerzodést.

Azt mondta: bízik abban, hogy a Biztonsági Tanács rá tudja kényszeríteni Iránt az atomprogramjával kapcsolatos tárgyalások felújítására.

Címlapról ajánljuk

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×