eur:
395.86
usd:
367.17
bux:
73958.78
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Itt az angol Viszkis?

Egy dzsúdóbajnokot is kihallgatott a brit rendőrség minden idők egyik legnagyobb angliai rablásával kapcsolatban, amelyben 53 millió fontot vittek el egy Kent megyei értékőrző és -szállító cég raktárából. Chris Bowles karrierje csúcsán nemzeti és Európa-bajnok volt, és részt vett az 1980-as moszkvai olimpián.

A rendőrség nem erősítette meg, hogy Chris Bowles volt az a férfi, akit szombaton letartóztattak, miután egy ashfordi hotelnél egy fehér Ford Transitot találtak 1,3 millió fonttal, fegyverekkel, és páncélzattal.

A dzsúdó-bajnok, akit a The Times brit napilap otthon ért utol, csak annyit mondott: tudja, hogy milyen üggyel kapcsolatban merült fel a neve, de jogi okokból nem nyilatkozik.

A 49 éves Chris Bowles junior Európa-bajnok volt az 1970-es években, a felnőtt korosztályban később Európa-bajnoki második, a moszkvai olimpián 5. helyezett volt. Ma edzőként dolgozik gyerekekkel, és szabadúszó kidobó-emberként is emlegetik - tájékoztatott az InfoRádió tudósítója.

A rendőrség Chris Bowles egy barátjának, Lea Rush kick-box szakértőnek a lakását is átkutatta.

A nyomozást vezető Adrian Leppard szerint eddig összesen tizenegy embert tartóztattak le az ügy kapcsán, a legtöbbet azonban szabadon engedték. A Kent megyei rendőrség tíz lakásban tartott házkutatást. Bár a nyomozás érdekében további részleteket nem közöltek, Adrian Leppard azt megjegyezte, hogy elégedett a nyomozás eredményeivel.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: nem akarok erről többet mondani, mert jogi következménye is lehet…

Az úszóválogatott szövetségi kapitánya szerint két gigász csatáját hozta a 200 méteres pillangóúszás döntője, ami után biztosan nem örült Milák Kristóf. Az InfoRádióban azt is mondta, bosszantó, hogy Németh Nándor mindössze egy századdal maradt le a dobogóról 100 gyorson, miközben a lassú medencében a kínai Pan Csan-le meglepetésre világcsúcsot úszott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×