eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Eladja orosz érdekeltségeit a multimilliárdos

Eladja minden orosz érdekeltségét a politikai nyomás miatt Borisz Berezovszkij. A multimilliárdos vállalkozó korábban kijelentette: az ellenzéknek akár erőszakkal is hatalomra kell kerülnie.

Felszámolja oroszországi érdekeltségeit Borisz Berezovszkij. Az orosz üzletember korábban még segített Vlagyimir Putyin hatalomra kerülésében, ám azóta az orosz államfő leghevesebb bírálói közé tartozik.

Mint mondta, több milliárd dollárt érő érdekeltségeit egy régi üzlettársa, Badri Patarkacisvili veszi meg.

Az orosz főügyészség sikkasztással, nagy összegű csalással, hatalommal való visszaéléssel és maffiakapcsolatokkal vádolja a Londonban élő Borisz Berezovszkijt, aki ellen nemzetközi elfogató parancsot adott ki az Interpol útján.

A multimilliárdos egy januári lapinterjúban azt mondta: jogos az orosz ellenzék minden erőszakos cselekedete, beleértve a hatalom erővel való megszerzését is.

Úgy fogalmazott: csak egy, az elit által végrehajtott államcsíny vezethet eredményre Oroszországban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 21:41
×
×
×
×