eur:
392.47
usd:
367.61
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Az amerikaiak tárgyalnak az iraki lázadókkal

Az Egyesült Államok bagdadi nagykövete tárgyalásokat folytat az iraki nemzeti lázadókkal - írta vasárnapi számában az amerikai Time magazin.

A lap idézte Zalmay Khalilzad nagykövetet, aki úgy fogalmazott: jogos aggodalmaik megértése érdekében érintkezésbe kell lépni a szunnitákkal, amit szerinte alátámasztanak a nacionalista lázadók és az al-Kaida terrorszervezethez tartozók közötti nézeteltérések is.

George Bush amerikai elnök nemzetbiztonsági főtanácsadója, Stephen Hadley a CNN hírtelevízióban azt mondta: a nagykövet is arról igyekszik meggyőzni a szunnitákat, hogy a demokratizálódási folyamat sikeres lesz, továbbá, hogy a szunnitáknak helyük van egy demokratikus Irakban.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×