eur:
395.01
usd:
368.64
bux:
72094.79
2024. június 28. péntek Irén, Levente
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (j) és Nicolas Notebaert, a Vinci Concessions vezérigazgatója kezet fog Párizsban 2024. június 25-én. A magyar állam a Vinci Airports közreműködésével június 6-án megvásárolta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BA) Zrt-t.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor bejelentést tett a Liszt Ferenc Repülőtérről

Párizsban megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnök és Nicolas Notebaert, a Vinci Concessions vezérigazgatója – tájékoztatott a kormányfő sajtófőnöke.

2024. június 6-án a magyar állam a Vinci Airports közreműködésével megvásárolta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BA) Zrt-t.

A párizsi tárgyaláson a felek áttekintették a budapesti repülőtér fejlesztési terveit. A következő tíz évben több mint egymilliárd eurónyi beruházás valósul meg a reptéren, ami magában foglalja egy új terminál építését is. A Vinci vállalta, hogy üzemeltetőként Közép-Európa legsikeresebb légikikötőjévé fejleszti a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret – olvasható a sajtófőnök közleményében.

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 28. 18:36
×
×
×
×