eur:
394.4
usd:
362.99
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Cserélik a logót az MKB Bank Váci úti épületén 2023. április 30-án. Ezen a napon olvad össze a bank a Takarékbankkal, a fúzióval létrejön a MBH Bank Nyrt., amely egységes arculattal működik tovább és Magyarország második legnagyobb mérlegfőösszegű pénzintézetévé válik.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Top 100-as listára került egy magyar pénzintézet

A legkedveltebb munkahelyek egyike lett.

Elnyerte első nemzetközi díját az MBH Bank, amellyel rögtön felkerült az amerikai Newsweek hetilap "Global Most Loved Workplaces 2023" listájára is. A bank a "Legkedveltebb munkahely" tanúsítványát nyerte el, és bekerült a 100 legjobb közé is, a Newsweek választása alapján - értesült az Infostart.

A "Most Loved Workplaces" egy globális tanúsító rendszer: a dolgozók munkahelyükkel kapcsolatos érzéseit, vélekedését, a HR programok, szervezetfejlesztési kezdeményezések, folyamatok innovativitását, sokrétűségét gyűjti össze és vizsgálja, és kutatással alátámasztott szempontrendszer alapján bírálja el. A Top 100-on belül a 82. helyre került.

"Az MBH Bank Magyarország legjobb, piacvezető bankjává kíván válni, ehhez fontos, hogy be tudjuk vonzani és meg tudjuk tartani a legjobb szakértőket. Minden ilyen elismerés fontos visszajelzés arról, hogy jó úton járunk és valóban értéket teremtünk ügyfeleink és részvényeseink számára egyaránt" - fogalmazott Barna Zsolt, az MBH Bank elnök-vezérigazgatója.

A tanúsító szervezet nem csupán a juttatási csomagokat vette figyelembe: a legjobbak közé azok a cégek kerülhettek, ahol a dolgozók bíznak a vezetőikben, és támogatják a cég stratégiáját. A vizsgált ismérvek közül a legfontosabbak: együttműködés, csapatmunka, karrierfejlesztés, tehetséggondozás, az egymás iránti tisztelet és a befogadó vállalati kultúra.

A Most Loved Workplaces kritériumait egy 175 országra kiterjedő, 3000 vállalatvezető megkérdezésével zajlott felméréssel határozták meg. A kutatás megerősítette, hogy egy cég termelékenysége és a munkavállalók pozitív érzelmei között egyértelmű az összefüggés. A válaszadók 94 százaléka azt állította, hogy háromszor annyi munkát végzett egy olyan munkahelyen, amelyet szeretett, és 95 százalékuk közel négyszer tovább maradt olyan vállalatnál, ahová örömmel járt dolgozni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Mire lehet számítani a tőzsdéken?

Mire lehet számítani a tőzsdéken?

A határidős részvényindexek állása alapján esés jöhet az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×