eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. és a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával létrehozott Elektromobilitás Látogatóközpont megnyitásán a budapesti Millenárison 2018. április 3-án. A bemutatóterem látványos vizuális elemekkel és számos kipróbálható eszközzel segítheti az elektromosautó-használattal kapcsolatos szemléletformálást.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Varga Mihály: Brüsszel elégedett lehet velünk

Ismét javította a magyar gazdaság idei teljesítményére vonatkozó előrejelzését az Európai Bizottság – közölte a pénzügyminiszter a közösségi oldal.

Varga Mihály Facebook-bejegyzése szerint Brüsszelben azzal számolnak, hogy a nyári magyar előrejelzésben várt 5,2 százalék helyett 5,5 százalékkal erősödik idén Magyarország gazdasága, ami jóval felülmúlja a 3,3 százalékos uniós átlagot.

A tárcavettető azt is megjegyzi, hogy a szankciók jövőre recesszióba taszíthatják az európai gazdaságokat, de idehaza azon dolgoznak, hogy Magyarország a romló környezetben is elkerülje a válságot

„Megvédjük a munkahelyeket, biztosítjuk az ország energiaellátását, fenntartjuk a családtámogatásokat és a rezsicsökkentést, megőrizzük a nyugdíjak értékét” – sorolta.

Varga Mihály közlése alapján a költségvetés a takarékos gazdálkodásnak köszönhetően biztosítja az ehhez szükséges forrásokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 06:56
×
×
×
×